Barion Pixel

A dobozban található stabilizált moha 100%-ban természetes termék. A tartósítási eljárásnak köszönhetően több évig megőrzi eredeti textúráját, színét és rugalmasságát. Nem igényel különösebb karbantartást, fény vagy víz igénye sincsen, tehát minimális gondoskodással -portalanítással- évekig élvezhető örökzöld.

Ahhoz, hogy a moha hosszú évekig szép maradjon, csupán néhány szempontot kell figyelembe venni annak elhelyezésekor:

  • Beltérben érzi jól magát, stabil hőmérsékletű környezetben. Ezért ajánlott a  légkondicionáltól, illetve kandallóktól távol elhelyezzni, mivel a túl forró vagy hideg, száraz levegő, vagy ezek gyors váltakozása tönkreteheti.
  • A moha ahogy a természetben, úgy otthonodban sem szereti a direkt napfényt, attól elveszíti színtartósságát, és kifakulhat. Olyan helyet érdemes keresni neki, ahol nincs közvetlen napfénynek kitéve.
  • Bár elsőnek jó ötletnek tűnhet, mégsem ajánlott olyan helyeken sem elhelyezni, ahol fennáll a vízzel való közvetlen érintkezés veszélye.
  • Nagyon száraz környezetben a moha kissé megkeményedhet, de szerencsére amikor a páratartalom ismét az ajánlott 40-50%-os szintre emelkedik, visszanyeri eredeti tulajdonságait.

A fentiek figyelembevétele mellett a mohakép hosszú évekig lehet az otthon része. A moha még ilyen fomájában is javítja a helyiség levegőjének minőségét és szabályozza a páratartalmat, és mindemellett, ahogy minden élő vagy élettelen zöld, hozzájárul a pszichológiai jólléthez.

 

Instagram

@loftlab.hu

Error: Undefined error
DIY moha kép

10.990 Ft

Buy now